Kundige werkwijze
Gecertificeerd dieëtist
Professioneel
Persoonlijke aanpak
Voeding bij

Onbedoeld afvallen en ondergewicht

Bij ondergewicht en ook bij onbedoeld gewichtsverlies is er vrijwel altijd sprake van ondervoeding. Zelfs als je gewicht nog binnen een gezond BMI kader valt. Van ondervoeding is sprake, wanneer je minder voedingsstoffen, zoals vitaminen en mineralen binnenkrijgt, dan je nodig hebt om alle organen goed te laten functioneren en om hormonen aan te maken.

Wanneer je bij Fit en Balans komt, wordt zorgvuldig onderzocht wat de oorzaken van het gewichtsverlies of ondergewicht zijn. Afhankelijk daarvan stellen we samen een plan op, om te verdere ondervoeding te voorkomen en op gezond gewicht te blijven of te komen.

onbedoeld afvallen
Beoordelingen

Beoordelingen van mijn klanten

Lees hier de meningen van anderen.

Evelien

Wat een verschil heb ik met Mechteld kunnen maken! Een verheugende bloeduitslag: Bloedsuiker was nu 7.2 (N)  en HBa1c was 53. Ik ben gestart met een nuchtere bloedsuiker van 13 Mmol en een HBa1c van 72.  Ik ben dus niet voor niets bezig, dat stimuleert weer. hartelijke groeten,

Laura

Erg prettige ervaring mee. Wordt deskundig omgegaan met je vraag. Vervolgens wordt er duidelijke inhoudelijke uitleg gegeven. En tot slot een duidelijke samenvatting van hoe aan te pakken inclusief concrete voorbeelden.

M. R.

Ha Mechteld, Allereerst hartelijk bedankt voor het goede advies. Ik heb er echt wat aan! vriendelijke groet, M.R. Gecompliceerde intoleranties en overgevoeligheden, verhoogd cholesterol en neiging naar ondergewicht

Alina

Wil je Mechteld bedanken alsjeblieft. Echt geweldig gedaan, ik ben superblij met het advies en met de  receptjes Groetjes, Alina

Irene

Al bij het eerste gesprek leek het of Mechteld me al jaren kent, ze begrijpt precies waar ik tegenaanloop, zowel met voeding, als met dingen die daar indirect mee te maken hebben. Ik heb goede adviezen meegekregen en ook inzicht waarom het zo lastig voor me is om op gezond gewicht te blijven en gezond te eten. Ik kan nu echt dingen gaan veranderen en voel me er fijn bij. Irene

Marjan

Ik ben een aantal keren bij Mechteld geweest. Hoewel dit een zware tijd is op alle vlakken in mijn leven, voelt dit niet als iets wat het moeilijker maakt, maar de adviezen helpen me juist om beter voor mezelf te zorgen. En dat helpt me om deze pittige tijd iets beter aan te kunnen. Marjan