Kundige werkwijze
Gecertificeerd dieëtist
Professioneel
Persoonlijke aanpak
Over mij

Informatie voor verwijzers

De diëtist is direct toegankelijk. Dat wil zeggen dat de patiënt op eigen initiatief bij de diëtist terecht kan zonder verwijsbrief.

Uitzondering: Een digitale verwijsbrief via het ketenzorg systeem is wel altijd nodig als het dieetadvies binnen de ketenzorg voor diabetes type 2, CVRM (hart- en vaatziekten) of COPD valt.

Uiteraard kan in sommige gevallen een verwijsbrief handig voor de communicatie zijn; u zult dan namelijk altijd een begin- en eindrapportage van ons ontvangen. Zonder verwijsbrief mogen wij die alleen sturen na goedkeuring van de patiënt.

Indien gewenst kunt u blokken verwijsbrieven van Fit en Balans Diëtetiek bestellen via onderstaand contactformulier.

U kunt uw patiënten ook verwijzen door middel van een ‘eigen’ verwijsbrief of door onderstaande verwijsbrief te downloaden en mee te geven.

Informatie

Folders

Op verzoek brengen wij graag folders van Fit en Balans Diëtetiek bij uw praktijk langs. Indien u hier interesse in heeft, kunt u dit aangeven via onderstaand contactformulier.

Diëtist in uw praktijk?

Fit en Balans is altijd op zoek naar praktijken van medici en paramedici die met ons willen samenwerken. Mocht u interesse hebben, dan kunt u dit aangeven via onderstaand contactformulier.

Overleg

Indien u met één van onze diëtisten wilt overleggen, kunt u het contactformulier hieronder invullen, waarna er z.s.m. contact met u zal worden opgenomen.

fit en balans dietetiek boeken
Beoordelingen

Beoordelingen van mijn klanten

Lees hier de meningen van anderen.

Evelien

Wat een verschil heb ik met Mechteld kunnen maken! Een verheugende bloeduitslag: Bloedsuiker was nu 7.2 (N)  en HBa1c was 53. Ik ben gestart met een nuchtere bloedsuiker van 13 Mmol en een HBa1c van 72.  Ik ben dus niet voor niets bezig, dat stimuleert weer. hartelijke groeten,

Laura

Erg prettige ervaring mee. Wordt deskundig omgegaan met je vraag. Vervolgens wordt er duidelijke inhoudelijke uitleg gegeven. En tot slot een duidelijke samenvatting van hoe aan te pakken inclusief concrete voorbeelden.

M. R.

Ha Mechteld, Allereerst hartelijk bedankt voor het goede advies. Ik heb er echt wat aan! vriendelijke groet, M.R. Gecompliceerde intoleranties en overgevoeligheden, verhoogd cholesterol en neiging naar ondergewicht

Alina

Wil je Mechteld bedanken alsjeblieft. Echt geweldig gedaan, ik ben superblij met het advies en met de  receptjes Groetjes, Alina

Irene

Al bij het eerste gesprek leek het of Mechteld me al jaren kent, ze begrijpt precies waar ik tegenaanloop, zowel met voeding, als met dingen die daar indirect mee te maken hebben. Ik heb goede adviezen meegekregen en ook inzicht waarom het zo lastig voor me is om op gezond gewicht te blijven en gezond te eten. Ik kan nu echt dingen gaan veranderen en voel me er fijn bij. Irene

Marjan

Ik ben een aantal keren bij Mechteld geweest. Hoewel dit een zware tijd is op alle vlakken in mijn leven, voelt dit niet als iets wat het moeilijker maakt, maar de adviezen helpen me juist om beter voor mezelf te zorgen. En dat helpt me om deze pittige tijd iets beter aan te kunnen. Marjan

Bedrijven

Fit en Balans voor bedrijven

Fit en balans kan uw bedrijf of school begeleiden bij voedingsvragen. Voorbeelden daarvan zijn:

  • Assessment van het bedrijfsrestaurant of de kantine.
  • Vragenuur met de diëtist binnen uw bedrijf
  • Aanbieden van workshops en voorlichtingsprogramma’s
  • De ontwikkeling van gezondheidsprojecten

Bent u benieuwd wat Fit en Balans voor uw bedrijf of school kan betekenen? Neem dan contact op via mechteld@fitbalansdietetiek.nl of 06-42626729.

Bericht voor Studenten Voeding & Diëtetiek (2024): Op dit moment is er helaas geen mogelijkheid tot het begeleiden van stagiairs.