Kundige werkwijze
Gecertificeerd dieëtist
Professioneel
Persoonlijke aanpak
Voeding bij

Hart- en Vaatziekten

Hoge bloeddruk, verhoogde cholesterol, verhoogde bloedsuikerspiegel en (een beetje) overgewicht: we noemen dat ook wel metabole ontregeling. Het zijn allemaal risicofactoren voor het ontwikkelen van hart- en vaatziekten. En dat willen we voorkomen!

Veel mensen nemen aan dat deze klachten erbij horen als met het stijgen van de leeftijd. En als je het laat gebeuren is dat ook zo. Maar nodig is het niet! Daarom kun je bij Fit en Balans aan de slag met het aanpassen van je voeding en leefstijl, waardoor je de bloedwaardes kunt verbeteren. Je kunt daarmee ook het eventuele overgewicht terugdringen en het risico op complicaties in de toekomst. En het mooie is: Je gaat je fitter voelen!

Beoordelingen

Beoordelingen van mijn klanten

Lees hier de meningen van anderen.

Evelien

Wat een verschil heb ik met Mechteld kunnen maken! Een verheugende bloeduitslag: Bloedsuiker was nu 7.2 (N)  en HBa1c was 53. Ik ben gestart met een nuchtere bloedsuiker van 13 Mmol en een HBa1c van 72.  Ik ben dus niet voor niets bezig, dat stimuleert weer. hartelijke groeten,

Laura

Erg prettige ervaring mee. Wordt deskundig omgegaan met je vraag. Vervolgens wordt er duidelijke inhoudelijke uitleg gegeven. En tot slot een duidelijke samenvatting van hoe aan te pakken inclusief concrete voorbeelden.

M. R.

Ha Mechteld, Allereerst hartelijk bedankt voor het goede advies. Ik heb er echt wat aan! vriendelijke groet, M.R. Gecompliceerde intoleranties en overgevoeligheden, verhoogd cholesterol en neiging naar ondergewicht

Alina

Wil je Mechteld bedanken alsjeblieft. Echt geweldig gedaan, ik ben superblij met het advies en met de  receptjes Groetjes, Alina

Irene

Al bij het eerste gesprek leek het of Mechteld me al jaren kent, ze begrijpt precies waar ik tegenaanloop, zowel met voeding, als met dingen die daar indirect mee te maken hebben. Ik heb goede adviezen meegekregen en ook inzicht waarom het zo lastig voor me is om op gezond gewicht te blijven en gezond te eten. Ik kan nu echt dingen gaan veranderen en voel me er fijn bij. Irene

Marjan

Ik ben een aantal keren bij Mechteld geweest. Hoewel dit een zware tijd is op alle vlakken in mijn leven, voelt dit niet als iets wat het moeilijker maakt, maar de adviezen helpen me juist om beter voor mezelf te zorgen. En dat helpt me om deze pittige tijd iets beter aan te kunnen. Marjan